sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Vauhdikas toukokuu!

Päivät ja viikot menee taas niin nopeasti, että ei edes ehdi mukamas blogia päivittämään...

Vappujuhlat tuli vietettyä osin rauhallisesti ja osin ei niin rauhallisesti. Vappuaattona menin kiltisti jo kymmeneltä nukkumaan ;)) Tosin juhlimaton vappuaatto otettiin takaisin Vappupäivänä, jolloin suuntasimme tyttöjen kanssa kaupungille kuoharin ja ruokailun merkeissä.

Seuraavana viikonloppuna olikin Club for Fiven keikka, joka oli aivan l-o-i-s-t-a-v-a!! Levyjäkin tuli ostettua ja ne on olleet ahkerassa soitossa.

Helatorstaina saapui Henna kera Selman ja Alman Tampereelle ja vietimme mukavan neljäpäiväisen syöden, juoden, näyttelyssä käyden ja nauttien lämpimistä kesäsäistä. Kiitos Hennalle - niinkuin aina, oli ihana nähdä!! Hennan blogissa (linkki vasemmalla Kokkolan Karvaaset) on kuvia näyttelystä ja ihanista kalkottimista.

Menneenä viikonloppuna vietimmekin sitten railakkaita polttareita, jotka alkoivat perjantaina ja omalta osaltani loppuivat sunnuntaina aamuyöllä. Toiset vielä jatkoivat vähän sunnuntain puolelle. Oli mahtavat polttarit - oli mökkeilyä, morsiussaunaa, olympialaiset, kalliolaskeutumista, rallisimulaattoria, 80-luvun bileet, hyvää seuraa, naurua, hyvää ruokaa ja runsaasti juomaa!

Toukokuu lähestyy uhkaavasti loppuaan ja kamerakin on ollut pitkälti repussa. Jos vaikka taas kohta aktivoituisi lenkkeilemään sen kanssa, että saisi kuvattuakin jotain!

Ei kommentteja: