torstai 25. maaliskuuta 2010

Töitä, mökkielämää ja uusi harrastus

Sunnuntaista tähän päivään meni työreissussa Kuopiossa. Kaukaa viisas varasi mökin Siilinjärveltä, jossa viihtyikin vallan mainiosti. Mökki oli sopivan syrjässä - jopa niin syrjässä, että mokkulakaan ei toiminut. Tuli siis samalla neljän illan nettikatkoskin. Hieman oli sunnuntai-iltana vieroitusoireita ;)) Mökkikuvia julkaistaneen lähipäivinä... Sitä odotellessa (ei kannata pidättää hengitystä!).

Tänään alkoi uusi harrastus nimeltään tepu-tepu tai teputtelu eli juoksukoulu! Sarikin innostui lähtemään mukaan, joten ei tarvinnut ihan yksin mennä. Kurssi kestää elokuun loppuun saakka. Ajattelin samalla pitää tätä blogia vähän treenipäiväkirjanakin, niin tulee kirjattua ylös teputtelut. Toivottavasti selkä ja jalat kestää! Toisaalta alkutahti ei päätä huimaa - seuraavan viikon aikana kolme 30 minuutin kävely-hölkkälenkkiä - sen mä kyllä selvitän ihan hienosti!

Kesäsuunnitelmiakin tehtiin Hennan kanssa puhelimessa - mietittiin josko vaikka Kokkola-rockkiin hankittaisiin VIP-liput. Jos se tehdään, niin sitten tarvitaan myös festaripaidat, jossa tietysti lukee "VIPit ei jonota!"

Ei kommentteja: